Gisteren zijn wij hier in Arles aangekomen en wij hebben besloten om hier tot woensdag te blijven staan. Want wij gaan dinsdag in een dag om de Canmarque heen fietsen zonder bagage en komen dan dinsdag aan het eind van de middag hier weer terug op de camping. Zo kunnen wij hier nog een nachtje slapen en woensdag terug naar Avignon. Vanmorgen heerlijk de tourist in Arles uitgehangen de stad van Vincent van Gogh. Arles is een stad met heel veel bezienswaardigheden en heel gezellig om door de straatjes te wandelen. We hebben nog even heerlijk op een tarrasje gezeten en daarna nog wat lekkers meegenomen om in de tent op te eten.
Dit zijn enkele foto’s van de binnen stad van Arles.

Na onze touristisch route op de camping aangekomen hebben wij heerlijk ons lekkers wat wij hadden meegenomen zitten nuttiggen.
En tot zover gaat onze tocht wij zijn op 40 kilometer voor het einde gestrand en wel om het volgende. Wil zou nog even de bordjes en bestek afwassen bij de kraan hier op de camping, daar is zij uitgegleden en op haar heup ten val gekomen en aangezien zij twee kunstheupen heeft is op een van deze heupen gevallen en heeft haar heup gebroken en haar pols gebroken. De ambulance werd gebeld en binnen een halfuur lag ze in het ziekenhuis daar moet ze nu geopereerd worden om de schade te herstellen. Het is jammer dat onze fietstocht zo aan zijn einde heeft moeten komen. Maar gelukkig regels de verzekering alles dus dat is een zorg minder.
Zo ligt ze er nu bij in het ziekenhuis in Arles.
En dit is op het ogenblik haar uitzicht vanaf de vijfde etage.
Als het goed is word ze donderdag geopereerd.
Dus tot zover onze fietstocht met groetjes van Wil en André