Na ons gezellig avondje uit gaan wij vandaag naar Arles gisteren vanaf de camping eerst nog wat foto’s gemaakt van Avignon hier kunnen wij ons straks als we terugkomen van de Canmarque best wel 3 dagen vermaken er is hier genoeg te zien.
Dit is de ingang van onze camping in Avignon en vanaf de ingang ki kijk te zo over Avignon.
Dit zijn de eerste foto’s van Avignon.
Maar goed vandaag moeten we eerst nog 44 kilometer fietsen voor wij in Arles zijn en we zijn vandaag pas om 6 uur opgestaan het is toch maar een kort ritje zonder klimwerk. In Rognonas bij de Boulangerie een heerlijk appeltaartje gekocht en op een bankje opgegeten. En weer verder richting Maillane hier zijn we gestopt om koffie te drinken. Na de koffie nog even een rondje om de kerk want alles is eenrichtingsverkeer hier, na deze ronde op naar Arles en daar kwamen wij om 11.30 uur al op de camping aan. Hier werden wij ook uiters vriendelijk ontvangen door de camping baas en achter de bar stond een heel gezellig meisje. Het is een leuke camping hier en we kunnen hier ook eten, wat wij ook gelijk maar hebben gedaan. Voor morgen voorspellen ze weer heel slecht weer hier dus hebben wij besloten om hier te blijven staan. En dan een dag later naar de Canmarque en St.-Marie-de-le-Mer te gaan en dan de zelfde dag weer terug naar Ales want daar laten we de tent en onze bagage toch staan en dan gaan wij woensdag weer terug naar Avignon dan duiken wij onze hotelkamer in.