Toen wij vanmorgen opstonden zag het er niet erg best uit er was een gigantische zwarte lucht om de camping.Dus wij samen zo snel als mogelijk is alles inpakken en maar hopen dat we de tent droog kunnen inpakken. Nou en dat is ons goed gelukt alles hebben wij mooi droog in kunnen pakken. En ja wel hoor wij waren net door het hek van de camping en daar trokken ze de klep open en het begon nog flink te onweren. Maar goed wij even goed op de fiets en wij zien wel waar het schip strand en we hadden 2 kleine klimmetjes vlak nadat wij van start waren gegaan. Verder verliepen de eerste 20 kilometer heel erg goed en hebben wij in Roman koffie gedronken, we dachten eerst nog buiten onder een afdak te kunnen zitten maar dat was van korte duur. Het begon steeds harder te regenen en steeds heftiger te onweren dus toch maar naar binnen. De buurman van de naast gelegen supermarkt kwam nog naar buiten om te zeggen dat onze fietsen bij hem onder het afdak van de Supermarkt mochten staan, wel aardig van de man maar alles was toch al zeiknat. Maar ja in middels hadden wij de koffie op en het begon steeds harder te regenen en ondanks dat zijn wij toch op de fiets gestapt want nat waren wij toch al. Dus op naar de volgende koffie stop. En weer werd ondertussen steeds slechter inmiddels liep het water overal uit, maar gewoon doorgaan natter dan nat kan niet. Inmiddels naderen wij Montvendre en wij vinden dat we inmiddels wel weer een kop koffie verdiend hebben. Dus bij een gezellig koffiehuis gestopt en bij de deur onze natte zooi uitgetrokken. Wil was ondertussen alvast op een bank gaan zitten ook daar liep het water inmiddels vanaf. Maar goed de koffie was er prima en dan had de goeie man straks ook nog waar te doen als wij vertrokken zijn dweilen dus. Zo nu nog 24 kilometer en dan zijn we op de camping, maar het word steeds slechter en slechter er komt nu ook nog een een hele harde wind opzetten. Maar goed nog even de tanden opelkaar en dan zijn we er. Om half 1 stappen wij bij de receptie van de camping binnen. De man geeft gelijk aan dat alle chalets bezet zíjn, ik maak hem duidelijk dat wij onze tent voor 1 nacht willen opzetten. Dan vraagt de man of hij het wel goed heeft begrepen want het blijft tot vanavond 9 uur regenen. Ja dus wij zetten onze tent op, de man zorgt dat wij een mooie plaats krijgen die een beetje afloopt zodat wij geen last van het water in de tent krijgen. Wij hebben snel de tent opgezet en zijn lekker even in onze slaapzak gekropen en waren wij snel weer opgewarmt.

Daar sta je dan in de regen

Om er moedeloos van te worden.
En het ziet er niet naar uit dat het voorlopig beter word.