Na het feest van gisteravond vanmorgen alweer vroeg op de fiets want volgens het boekje is de eerste 20kilometer het zwaarst. Het begon na ongeveer 2 kilometer al met een aardige klim en daarop volgden er al snel meer. Nou met de wetenschap dat het later minder word is dit in het begin niet zo erg. Na 20 kilometer een koffie tent dus hier van de fiets af en even lekker een bakkie koffie op het terras. En na de koffie weer verder, maar het klimwerk werd echter niet minder alleen maar meer en heftiger er kwam vandaag geen einde aan als je dacht dat je het had gehad stond de volgende klim alweer voor je neus. Maar goed aan alles komt een einde ook aan het klimmen en volgens het boekje hebben wij de laatste 9 kilometer alleen nog maar een daling, nou niet dus hier zit zelfs nog een klim in. Maar uiteindelijk komen wij op de camping aan en via een intercom moeten wij ons melden. Binnen de kortste keren staan er 2 heel aardige vrouwen voor ons neus en 1 van hun die schrijft ons in. Zo nu naar onze plek, de vrouw vraagt of wij stoelen op onze plek willen hebben nou dat willen wij wel. Er worden meteen 2 stoelen gepakt en die worden op onze plek bezorgt en wij hebben ons eigen toillet en douche kijk dat is nog eens service . Wij hebben een heerlijk plekje in de schaduw gekregen. Nadat we de tent hebben opgezet is Wil de wasmachine gaan vullen zodat wij morgen weer fris en fruitig op de fiets kunnen. Daarna is ze nog even gaan zwemmen in het zwembad. Na verloop van tijd kwamen de 2 uit Rotterdam ook de camping op fietsen en vonden het ook weer een hele zware tocht maar wel weer heel erg mooi, vooral de omgeving. Vanavond gaan wij samen met z’n vieren een lekker biertje van de tap halen. En nu maar hopen dat wij morgen optijd wakker zijn, en dat tijdens je vakantie.
Zo dit is het weer voor vandaag.
Groetjes van Wil en André.
Samen lekker gezellig op het feest.

Zo gingen wij vanmorgen vroeg op pad.

Het onweerde wel om ons heen maar gelukkig hebben we er geen last van gehad.
En een prachtig uitzicht over de omgeving en jawel ook hier hebben ze windmolens.
En wat betreft de huizen hier die bouwen ze met keien, en daar liggen er hier genoeg van.
Dit is toch een pracht plek met links ons eigen toillet en douche.