Vandaag gaan wij van Buchin naar Boucharin 61 kilometer.
Vanmorgen weer om 7 uur op de fiets, en het ging in het begin vrij voorspoedig. Om 8 uur zaten we al aan de koffie in een gezellig tentje waar al die ouwe baasjes s’morgens bij elkaar komen en een heel gezellige juffrouw. Daarna nog even bij de apotheek langs geweest voor verbandmiddelen en zalf voor de brandwond, deze is overigens heel mooi dicht. Later hebben wij nog een keer gestopt om koffie te drinken en het was nog steeds redelijk vlak met af en toe een heel klein klimmetje. Maar na 38 kilometer begon het echte klimwerk weer. Wil vroeg zich al af of er iemand aan haar bagagedrager hing zo zwaar ging het. Zelfs ik moest van de fiets af zo zwaar was het. Maar een maal bij de camping aangekomen zijn wij eerst naar het restaurant gegaan om daar een ijsje en een drankje nuttigen. Wij moesten alvast maar een plekje uitzoeken want wij konden pas om 16 uur terecht om te betalen. De Rotterdammers stonden er al, zij hadden overigens de zelfde problemen met het klimwerk. Hier dicht bij staat een tent waar vanavond live muziek is en mosselen en patat eten. Wij gaan vanavond met de Rotterdammers ook daar naar toe. Alleen kunnen we geen mosselen meer eten want dat is vol geboekt. Wij kunnen nog wel gegrilled vlees met patat krijgen nou dat vinden wij ook goed.Wij gaan het beleven.
Zo voor vandaag is het weer mooi geweest groetjes van Wil en André.
En dan ben je blij als je boven bent.
En de omgeving blijf mooi.
En de ondergaande zon ook mooi om te zien.