Vanmorgen vol goede moet om 7 uur op de fiets voor 71 kilometer. Nou die goeie moet zonk ons al snel in de schoenen, na 1 uur fietsen hadden we nog geen 4 kilometer op de teller staan. Het begon gelijk goed de beklimmingen waren meer dan 17% zodat ik ook van de fiets af moest. Maar goed wel nog even een leuke foto halverwege de beklimming gemaakt
Een prachtig uitzicht halverwege de beklimming.

Maar goed wel een mooi uitzicht maar nog niet boven dus daar gaan we weer. Wij maar denken dat de tweede helft niet zo zwaar zou zijn. Maar ja als wij zaterdag Avignon willen berijken zullen wij toch verder moeten. Dus maar weer een stukje lopen en zo gauw het even kan stap ik weer op de fiets en eindelijk boven, nu eerst eens even op adem komen om vervolgens het valsplat op dus stapvoets verder omhoog maar na ongeveer een kilometer of 15 begon het langzaam wat beter te worden en in Plasje kwamen wij langs de warme bakker dus hier maar even stoppen voor een lekker broodje. Nadat we de broodjes op het bankje bij de bakker hadden op gegeten weer verder. Voor wij in Mesnois waren nog even foto’s gemaakt van een heel diep dal.
Groet André Je zal daar toch helemaal beneden wonen en dan met de fiets naar boven moeten.

In Mesnois bij een camping koffie gedronken. De beklimmingen waren zeer heftig en veel en soms ook heel lang. In La Tour du Meix moesten wij weer van de fiets af dit keer niet voor een beklimming maar ze hadden het hele dorp afgezet i.v.m een rommelmarkt. Dus dan maar gezellig de rommelmarkt over met de fiets aan de hand

Kijk zo doen ze dat in Frankrijk gewoon het dorp afzetten voor de rommelmarkt.
Zo hierna maar weer fietsen want we zijn er nog niet en wij hebben dorst zelfs op de rommelmarkt hadden ze niets te drinken. Maar gelukkig in Gernon een Hotel restaurant en open dus hier een stop ingelast en aan de Sweppes topic en wij kregen nog 2 bidons koud water mee toen wij weer onze weg vervolgde. En dat is nu nog een kilometer of 12 maar gelukkig hebben we nu meer dalingen dan stijgingen. Na een 5 kilometer komen wij langs het meer van Vouglans dit meer is het op 2 na grootste van Frankrijk ( 600 miljoen kuub water)
Het meer van Vouglans.

Nog een klein stukje en dit ging nu hard naar beneden op naar de camping in Condes. Tijdens de afdaling was de wind gewoon heet maar gelukkig ligt de camping aan de rivier Ain. Wij waren toch nog om 15 uur op de camping. En om 16 uur zaten wij aan de koffie daarna is Wil nog even gaan zwemmen in de rivier .

Zo het zit er weer op voor vandaag Groetjes van Wil en André en tot morgen