Vandaag van Marnay naar Poligny en dat is 73 kilometer.
Na een nacht met veel herrie van de live band en wel 100 eters en drinkers waarvan er een behoorlijk aantal om half 3 s’nachts nog actief waren, zaten wij ondanks alles toch weer om 7 uur op de fiets met een beetje slaap tekort. Het was tot 10.30 uur lekker bewolkt en dus niet zo heel erg warm. Maar toen de zon eenmaal doorbrak werd het weer smoor heet. De rit ging prima en het was weer heel erg mooi.In St.Vit.Echt in een plaatselijk kroegje waar iedereen even een bakkie koffie komt halen en wij dus ook. Wij hebben nog even met Franse mensen staan praten die wilden weten waar wij heen gingen en waar wij vandaan kwamen en hoeveel weken wij er over deden. Daarna lekker rustig naarArc et Senans hier hebben wij bij een serveerster die met haar verkeerde been waarschijnlijk vanmorgen uit bed was gestapt wat een kenau de vriendelijkheid droop er vanaf wat fris gedronken.
Er zaten nog een paar Nederlanders die op de fiets waren. Maar die hadden de auto in Marnay en fietsten de groene route op de bonnefooi. Ze dachten wel in hotels te kunnen slapen maar dat viel tegen. Dus de volgende keer toch de tent mee. Zo na de fris weer verder en het begon alweer aardig op een sauna te lijken en dan ook nog een paar hele gemene klimmetjes. Vlakbij de camping eerst naar de supermarkt en ingeslagen en toen naar de camping. Hele leuke mensen en tussen 18.00 uur en 20.00 uur een gratis wijn proeverij. Lekker gedoucht en Wil had gevraagt of wij stoelen bij de tent mochten, dat was geen probleem.
Zo dit is het voor vandaag en weer helemaal bij.
Groetjes van Wil en Andrè
Zo gingen wij vanmorgen op pad prachtig toch.
Het is prachtig om hier doorheen te fietsen vooral de stilte en de rust.
Hier zijn wij vanmorgen overheen gegaan.
Zo en nu eerst even een sinasappeltje en we hebben nog een toetje .
Lekker even in het bushokje op het bankje .