Vanmorgen al weer vroeg uit de veren want met deze hitte is het prettig als je om 7 uur van start gaat. Vandaag hebben wij een ritje van 56 km. Het weer is zoals alle dagen prachtig en het is weer een hele mooie route. Het is heel stil en wijds, het is dus echt genieten. De omgeving waar wij doorheen fietsen wordt ook steeds mooier. En jawel hoor toen wij een klein dorpje in fietsten zaten de 2 jonge Amsterdamers bij een bakker een lekker broodje te eten, er was jammer genoeg geen koffie. Het is best leuk als je elkaar zo weer tegen komt en dan nog even lekker met elkaar zitten kletsen. En zo ging ieder na enige tijd weer zijns weegs. In Soing nog wat foto’s gemaakt en weer verder. Het is alweer erg warm zodat wij weer constant aan de fles zitten om de boel nat te houden van binnen. Als het een beetje mee zit dan kunnen wij net voor 12 uur op de camping zijn. En jawel hoor dat lukt ons, maar het is zo vreselijk warm dat wij alleen maar de tent opzetten en de rest komt later wel.Wil gaat alvast naar het zwembad om even lekker te zwemmen en ik ga eerst nadat het verband weer van mijn kuit is gehaald lekker douchen. Wil beld mij dat er bij het zwembad twee bedjes vrij zijn en in de schaduw, dat is wel lekker zo kan ik mijn brandwond even lekker laten voor wat het is in de schaduw en later verbind Wil de brandwond weer. Ondertussen zijn de twee jongelui uit Amsterdam ook gearriveerd en er staan nog meer Nederlandlandse fietsers. Wij gaan nog even boodschappen doen bij de Inter Marché kan ik gelijk een nieuw hamertje aanschaffen daar ik die andere stuk geslagen had. En vanavond zouden wij op de camping eten maar helaas dat kon niet. Er was een paëlla avond met live muziek. Dus hebben we maar besloten om naar de Italiaan in het dorp te gaan en daar hebben wij heerlijk gegeten. En daarna nog even het blog bijwerken dacht ik, maar helaas weer geen Internet dan hopelijk morgen maar. Morgen beginnen we aan deel 2 van onze route.
Groetjes van Wil en Andrè
Hier hebben ze allemaal oude ansichtkaarten op de muur geschilderd.
En deze 2 zitten lekker te kletsen samen.
En deze krijger ben ik maar uit de weg gegaan.
Dit is zijn harem die hij beschermd.
Ook de olifanten zijn van de partij.