De tent was vanmorgen drijf nat, dus die heb ik eerst maar met een theedoek wat droog gemaakt want dat scheelt weer een kilo of 4 a 5. Om 7 uur zaten we weer op de fiets, wij hadden in het begin onze gele jack aan maar die kon al weer snel uit. Ik had een nieuwe route op mijn navigatie opgezocht naar Claudion omdat we niet meer het hele stuk terug wilde fietsen naar Darny, aangezien dit een behoorlijk stevig stuk was van heuvel op en af en dat 10 kilometer. Dus een stukje nieuwe route en dat was best een mooie weg. Wij zagen de hertjes vanuit de kant van de weg zo voor ons het bos inspringen. In Claudion kwamen wij weer op de originele route. Vanaf hier naar Passavant-la-Rochère hier op een pleintje was een bakker open en hier wat lekkere broodjes gekocht en op een bankje op het pleintje opgegeten. Vervolgens weer opweg naar Amance en hier was koffie. Er stonden al twee fietsen en die waren van de jonge lui die wij gisteren ook tegen kwamen. Zij kwamen uit Amsterdam en dit was hun eerste grote fietstocht. Alleen met haar ging het niet zo goed, want ze had behoorlijk veel last van haar stuitje. Dit had ze al voor ze vertrokken, zij bleken gisteren op de zelfde camping te hebben gestaan. Toen zij weer verder gingen hebben wij nog een bakkie koffie gedaan en daarna weer fris en fruitig op de fiets naar Port-sur-Saône. Hier hebben wij even lekker op een terrasje gezeten en wat fris gedronken en niet onbelangrijk geld gepind en daarna weer verder naar de camping in Scey-sur-Saône. Hier was de camping dus ook dicht en wel tot 16 uur. Dus alvast maar zelf een mooi plekje uitgezocht onder een boom in de schaduw. Komt er even later een vrouw aan met haar auto om ons te vertellen dat wij daar niet konden. Na wat heen en weer gepraat en een boze opmerking van mij mochten wij blijven staan als zij haar auto maar naast haar stacaravan kwijt kon. Nou ja zo groot is die tent van ons nou ook weer niet dat haar auto daar niet kon staan. Bleek later dat het de eigenaresse was, het was toch best wel een aardige vrouw, we mochten de de koelkast gebruiken en de stoelen die daar onder een afdak stonden.
Tot zover deze dag groetjes van uit het boedhete Frankrijk van Wil en Andrè.
Het pleintje bij de bakker.
Heerlijk even lekker zitten.
En natuurlijk die heerlijke broodjes wegwerken .
En wij mochten mooi een stoeltje bij de tent gebruiken.
Je kon hier vanuit je tent mooi vissen in de rivier.
De brug vanaf de camping gezien.