Vandaag van Vic-Sur-Seille naar Charmes 79,8 km.
Vanmorgen zaten wij om 7 uur op de fiets en het ging lekker. De dame die gisteren naast ons op de camping stond haalde ons in en zei ik zie jullie straks wel bij de koffie. En zo vonden wij haar in Lunë op een terrasje en wij zijn bij haar gaan zitten. Hier kregen wij waar voor ons geld een lekkere grote bak koffie. Het was een leuke eigenares die vertelde voor dat wij weg gingen binnen vers koud water moesten halen en daar deed zij dan ook ijsklontjes bij.Ondertussen zaten wij heel gezellig te kletsen en wisten wij inmiddels dat de dame onderwijzeres was uit Amsterdam. En ze had met haar man afgesproken dat zij aan het einde van haar fietstocht nog samen met haar man vakantie ging houden. Het was reuze gezellig en voor wij het wisten waren we een uur verder. Nadat er bij de bakker eerst nog wat te eten was gehaald ging ieder weer zijn eigen weg. Om 3 uur waren wij op de camping waar we een plekje mochten uitzoeken, later konden wij ons dan melden bij de receptie als wij de tent hadden opgezet. Een leuke eigenaar die de camping dit jaar had overgenomen. Na eerst wat drinken en een ijsje naar binnen gewerkt te hebben moesten wij zelf aan de slag. De tent opzetten en daarna even naar de Lidl die dicht bij is.De lerares uit Amsterdam kwam ook nog langs, ze miste ons en vroeg zich af of het wel goed gegaan was.Wij stonden op een andere plaats dan de meeste fietsers i.v.m de stroom voorziening. Dus konden wij haar gerust stellen. Wij zitten nu aan een piknicktafel de administratie bij te werken maar weer geen internet helaas, en maar drinken. Zometen maar weer optijd slapen alhoewel het nog steeds erg warm is. Dan kunnen wij morgenochtend weer vroeg op pad.
Groetjes van Wil en Andrè