Vandaag van Luxemburg naar Metervise een stukje van 47 km. Wij hadden vandaag mooie fietspaden in Luxemburg en een stuk langs de Moezel. We waren al om 11.45 uur op de camping en mochten zelf een plekje uitzoeken. Dat hebben wij gedaan, in de schaduw en dicht bij de toiletten. Wij hoefde geen elektra te betalen omdat wij op de fiets waren. Er is hier een mooi zwembad bij waar Wil naar toe is gegaan. Het restaurant ging om 18.00 uur open, wij er heen.Nou het enige wat wij konden krijgen was een bak paėlla.Daar hadden wij dus geen trek in. Jammer dat het restaurant niet iets meer te bieden had.Toen wij aan kwamen ging de poort niet open want die reageert allen op auto’s, maar gelukkig kwam er een auto aan die eruit ging zodat wij er in konden.
Groetjes van Wil en André

Ja ook dit kwamen we op deze reis tegen, een afgesloten weg.


Maar dat weerhoud ons er niet van om er niet doorheen te gaan.
En zo ons pad weer kunnen vervolgen en om zo ook weer van de omgeving te genieten.