Vandaag naar Vic-Sur-Seille 85 km.
En vanmorgen weer het zelfde probleem als gisteren de poort ging niet open. Maar gelukkig waren er vroege vogels die er uit gingen dus zo konden wij er ook weer uit. En daar gingen we een lange dag tegemoet. Maar op zich is het toch wel goed verlopen, allen vervelend dat je hier nergens koffie of frisdrank kunt krijgenpas op 7 km voor de camping een restaurantje voor de koffie. Even verder boodschappen gedaan bij de Lidl en op naar de camping. Hier kwamen we om 16.00 uur aan.Op de camping werden we goed ontvangen en kregen een mooi plekje met uitzicht op het meer.Later kwam er nog een vrouw alleen op het plekje naast ons staan. Later kwam ze een praatje maken en fietste de zelfde route als wij en ondervond het zelfde probleem geen koffie. Zij gaat morgen ook weer verder maar vertrekt later. Wil heeft mijn been weer opnieuw verbonden en het ziet er goed uit, geen ontsteking en dicht.
Tot zover voor vandaag.
Groetjes uit het warme Frankrijk
Wil en André
Langs deze weg zijn wij omhoog gekomen.

Het uitzicht over de velden.

Wil heeft een mooi uitzicht over het meer.
Prachtig toch en wind stil.

En een mooi bruggetje om naar de overkant te komen.