Vandaag van Luxemburg naar Alzingen en toen wij vanmorgen wakker werden regende het een beetje en onderweg ook nog een paar spatjes gehad. Maar verder mooi weer om te fietsen, het was wel 8 graden koeler. Het was een mooie dag om te fietsen en we hadden maar een paar klimmetjes .Alleen in Luxemburg hadden wij een raar steil stuk en dat werd lopen en ook naar beneden was het lopen. Maar verders was het een hele mooie fietstocht. Om 13 uur waren we op de camping en ook hier de receptie gesloten van 12 tot 14 uur. Maar om 13.30 uur kwamen ze toch tevoorschijn. Ondertussen kwamen er meer mensen o.a. mensen uit Monnickendam hier nog even mee zitten kletsen. Maar inmiddels stroomde de camping razend snel vol. Voor 5 uur waren alle plaatsen bezet. Het is een prachtig mooie camping wij hadden een grote plaats en super netjes. Lekker gedoucht en Wil heeft hier de was gedaan ze kreeg zelfs gratis zeep voor de was omdat wij op de fiets waren. S’avonds zijn wij naar de Chinees geweest t.o. de camping en wij hebben daar heerlijk gegeten.
Zo dit is het voor vandaag Groetjes van ons
Zo weer een klimmetje achter de rug.
En daarna weer even uitrusten.
En hij hangt daar mooi in de lucht .