Vandaag zaten wij om 7uur op de fiets naar Bourscheid-Moulin 61 kilometer. Eerst de tent wat afgedroogd dat scheelt weer een kilo of 5 aan water die ik niet mee hoeft te slepen. Wij vertrokken met de jas aan maar deze kon al heel snel uit, want het begon al weer snel met stevig klim werk en daar krijg je het best warm van. Maar al gauw werd het klim werk minder steil zodat wij ook meer van de omgeving konden genieten, en weer nergens geen koffie te krijgen.Toch regelmatig gestoptom te drinken en zelfs nog even bij een mortuarium gezeten. Hier hadden ze stenen bankjes buiten staan in de schaduw. Een maal in Luxemburg werd alles anders prachtige fietspaden zonder scooters en ook heel breed, en veel meer mensen op straat en hier natuurlijk wel koffie. Langs de weg stonden Nederlanders en vroegen waar wij heen gingen en wenste ons veel succes. Er was ook een man die zijn hond aan het uitlaten was die stond te klappen voor ons en riep bravo Tour de France. Toen ik op Wil stond te wachten kwam er een man vanaf de andere kant, hij zei Nederlander ik zei ja, hij kwam toen bij mij staan want hij had behoefte aan een praatje, inmiddels was Wil er ook bij gekomen. Hij was onderweg naar huis en had veel bagage mee en een karretje achter zijn fiets want hij hield wel van een beetje luxe en van Decathlon .Het was een zeer gezellig man en hem nog even het adres van Soetens uit Vessem gegeven voor fiets en bagage transport, hij was hier zeer geïnteresseerd in hier heb ik tenminste wat aan zei hij. Afijn na elkaar succes gewenst te hebben met de tocht weer verder. Om 13.50uur waren wij op de camping. Om 14.00 uur gaat de receptie open want tussen 12 en 14 uur is alles gesloten ,er stond een tafel met 2 stoelen dus even lekker gezeten. Wij kregen een plaats waar het eerst schaduw kwam, wij hebben toen alleen de tent opgezet en de rest later toen de tent in de schaduw stond. Later kwam er nog een vrouw ook op de fiets zij was alleen en was onderweg naar Italië. Daar kwam de rest van de familie ook naar toe. Zij kwam uit Alkmaar en oorspronkelijke uit Heerhugowaard. Vanavond een hamburger /croque monsieur en een hotdog gegeten .
Zo dit is het voor vandaag
Groetjes van Wil en André.
Onderweg naar Luxemburg
Onderweg even rusten lekker op het bankje.
De oude binnen stad van Luxemburg
Ook dit is Luxemburg


Zo kwamen we bij de receptie van de camping door de rivier heen met de fiets.
Wij staan links boven met onze tent.
En ook hier drukte genoeg.