Vandaag maar 40 kilometer naar Gouvy Cherian, maar het is vreselijk warm. Vandaag weer heel veel klimmen, het is weer erg zwaar en geen koffie te krijgen onderweg. Maar ondanks dat waren wij om half 1op de camping en nog even boodschappen gedaan bij de supermarkt voor wij op de camping aan kwamen. Op de camping hadden ze Italiaanse dag. Dus wij aan de verse pizza Hawaï zo uit de oven, heerlijk. Daarna hebben wij de tent opgezet in deze bizarre hitte en daarna zelf een plekje in de schaduw gezocht. Om 4uur begon het te regenen en te onweren, maar na enige tijd begon het te hozen, dus alles in de tent en ook wij. Wil heeft mijn been weer opnieuw verbonden en zo kon ik weer fris en fruitig met Wil naar het restaurant om te kijken of we daar een beetje knap konden internetten, nou mooi niet. Het internet in België is waardeloos en ook het Wi-Fi bereik is hier gewoon slecht. Laten we hopen dat het beter wordt.
Groetjes van Wil en André