Vandaag hebben wij de boeren camping alweer vroeg verlaten om 10 over 7 zaten we op de fiets. Dat was maar goed ook want het was heel erg zwaar, het was vandaag 73 kilometer en het was bijna alles klimwerk. Heel veel gedronken want op een gegeven moment waren alle 5 bidons leeg, toen heeft Wil bij een huis waar een man buiten was om water gevraagd zodat wij weer even vooruit konden. En dan die temperatuur die werkte vandaag ook niet echt mee, 35 graden en vreselijk broeerig. Maar goed op een gegeven moment hadden we een klim van 10% en daar is Wil op een bepaald punt afgestapt. Toen ik boven was en daar op Wil stond te wachten kwam er een hele grote groep mountainbikers aan, en daarvan liepen er wel 11 van naast de fiets en nog jonge gasten ook, het was dus niet zo gek dat wil ook was gaan lopen. En die gasten nog wel zonder bagage. En koffie is hier ook zeer spaarzaam alles is hier gewoon dicht. Eindelijk een restaurant na 50 kilometer en jawel hoor gesloten. Hier zijn wij dan toch maar even op het terras gaan zitten even bij komen van al dat klimwerk, ik dacht dat wij al achter de wolken zouden zitten met al dat geklim maar niets daarvan. Even later kwam er nog een man bij ons zitten die dacht ook wel wat te drinken kunnen krijgen hier,nou mooi niet dit viel hem toch ook wel een beetje zwaar. Maar nadat wij weer een beetje waren opgeknapt weer verder, toen zagen wij dicht bij Spa tussen de bomen door een restaurant met terras en nog open ook. Hier hebben wij heerlijk gegeten een crepe met veel confiture en een heerlijke bak met ijs toe. Hierna op naar de camping hier kwamen wij pas om half 5 aan. De tent op een mooie plek neergezet en wij zijn heerlijk gaan eten op de camping. Wil een pangafilet en ik aan snitsel. Daarna nog even met onze achter buurman zitten kletsen, die was alleen een week aan het fietsen naar Bouillon daar kwamen zijn vrouw en kinderen naar toe en dan samen verder op vakantie.
Wij zijn vanavond optijd gaan slapen en dat lukte best na zo’n barre tocht.
Groetjes van de fietsers Wil en André

Het was vanmorgen vroeg dat de zon zich liet zien.
Dit was onze plaats bij de boeren camping.
En het sanitair en douches zagen er perfect uit op deze boeren camping 10+.