Vanmorgen weer lekker vroeg opgestaan om kwart over 5 en om 6.40 uur op de fiets met een prachtig mooie opkomst van de zon.Het gaat weer lekker met een klein beetje voor de wind, onderweg maar een paar keer gestopt om wat te drinken en nog ff een banaan naar binnen werken voor de vitamine. Maar geen koffie te krijgen tot wij Op de Beek aan kwamen dit is een landgoed waar een gigantisch grote GGZ instelling is gevestigd. Hier stond met grote letters op de ramen gekalkt koffie en thee,dus wij maar even gestopt en jawel hoor hier konden wij koffie krijgen voor € 1.00 voor 2 kopjes koffie en nog even met een paar patiënten gesproken ze waren allemaal even vriendelijk en allemaal even verbaast dat wij op de fiets naar Zuid-Frankrijk gaan. Zo na de koffie en ons verhaal weer verder richting Valkenswaard hier zijn wij bij het eerste de beste restaurant In de Sleutel neer gestreken om hier even lekker te eten en drinken. Daarna weer verder op naar Bocheld hier kwamen wij om 2 uur aan op de Camping en hebben wij er vandaag 82 kilometer opzitten. Het is een gigantisch grote camping en giga druk wij kregen een plaats toebedeeld met electra, maar na 10 minuten fietsen kwamen wij op de aangewezen plek aan. Zo nu even vlug de tent opzetten, nou mooi niet dus want er stond al iemand. Dus wij weer terug naar de receptie met de mededeling dat de plek al bezet was. Nu konden wij alleen nog op het trekkers veldje staan maar daar is geen electra. Nou weinig keus dus dan daar maar heen,daar aangekomen het volgende probleem de afgezette plekken zijn te klein voor onze trekkers tent. Dus de tent maar in het middenpad opgezet. Wij staan nu aan het strand ook wel best weer aardig. Op deze camping hebben ze 890 plaatsen verder is er ook een prachtig zwembad een winkel en een restaurant. Helaas kan ik vandaag geen foto’s plaatsen omdat ik geen stroom heb de foto’s zet ik namelijk over van mijn fototoestel op mijn tablet en die heb ik gisteren niet opgeladen dus vandaar. Morgen de kiekjes dan maar weer.
Zo dit is het voor deze zonnige dag 31graden hier.
Groetjes van Wil en André
Met de ochtend zon vertrokken.


In Best hebben ze alle dieren maar los laten lopen, je schrikt je rot als zo’n beest op je afkomt.
Bij de receptie hadden ze deze plaats voor ons in gedachte, nou mooi niet dus.
Wij dachten dus het midden pad want onze tent past nergens tussen, en wij vinden dit wel een mooi plekje zo.
En zo hebben wij uitzicht op het strand en het meer.