Vanmorgen om half zeven vertrokken met een paar vol gepakte fietsen op weg naar Zuid-Frankrijk naar de Canmarque. Het weer werkt in iedergeval mee heerlijk rustig weer en voor de wind,tenminste wat je wind kan noemen de zon is vanmorgen gelijk al aanwezig dus mooi meegenomen. Het ging tot Weesp zeer voorspoedig alleen in Weesp aangekomen om 10 uur is het eerste het beste koffietentje dicht 11 uur pas open. Dan de binnenstad van Weesp maar in maar ook hier alles dicht, wij hadden bijna de moed opgegeven toen wij aan de overkant van het water een man op het terras zagen zitten en jawel hoor hier bij de Heksenketel konden wij koffie met appeltaart bestellen. Terwijl wij op het terras zaten kwamen er meer mensen bij zitten.Er zaten een stel mensen en die vertelde dat zij uit Amstelveen kwamen en onderweg waren naar Almere. Zij vroegen ons waar wij vandaag naar toe gingen en waar wij vandaan kwamen .Nou wij gaan naar Zuid-Frankrijk en wij zijn in Heerhugowaard gestart dat eerst dus een uitgebreid verhaal en zij wensten ons veel succes. Toen kwam de eigenares die had het verhaal ook gehoord,en zij gaf Wil een ansichtkaart van hun restaurant en vroeg of wij die terug wilde sturen als wij daar waren aangekomen.
Maar natuurlijk doen wij dat. Na de koffie weer verder naar Loenen aan de Vecht op naar de camping. Maar dit verliep wat minder voorspoedig dan wij gehoopt hadden, wij fietste op een mooi nieuw breed aangelegd fietspad daar kwamen wij twee fietsers tegen die ook netjes naast elkaar fietsten, kwam er een vrouw van ongeveer 40 jaar op een scooter aan en die wilde nog even tussen ons door. Maar dat ging dus niet de reed de vrouw en man die ons tegemoet kwamen fietsen van de fiets af. De vrouw viel met fiets en al om op het asfalt en schoof over het asfalt onder mijn fiets
Gelukkig hebben wij een eersthulp trommeltje mee en hier mee de vrouw verbonden. Gelukkig keerde de vrouw die dit had veroorzaakt om en kwam terug en bood haar excuus aan. De vrouw is door haar man op een bankje gezet en heeft zijn auto opgehaald daar de gevallen vrouw zoveel last van haar schouder had dat zij niet meer kon fietsen. Zo na dit te hebben afgehandeld wij weer verder, nu bleek echter dat er een slag in mijn wiel zat zodat ik nu met de rem op mijn voorwiel moest fietsen. Gelukkig was de camping niet meer zo ver zodat ik maar wat extra kracht op de pedalen heb gezet en op de camping de slag uit mijn wiel heb gehaald. Nadat de tent was opgezet ff naar de Jumbo wat boodschappen gedaan en op een terras bij een restaurantje wat gegeten en daarna nog ff relaxen in en van de zon. Dit is het voor vandaag de kop is er weer af tot morgen.
Groetjes van Wil en André