Vanmorgen waren wij vroeg uit de veren want wij wilden om 6.45 uur starten met de Mullertrail 3. Het was nog behoorlijk fris vanmorgen dus de jas ging mee. Uiteindelijk vertrokken wij om 7.00 uur vanuit Mullertal wij zij hier met de auto naar toe gereden zodat wij op de zelfde camping kunnen blijven staan. Het was wel weer een zware wandeling, wij hebben vandaag 39 kilometer gewandeld. Nou ja gewandeld, het was weer klimmen en dalen maar het was echt de moeite meer dan waard. Het was net een sprookje en nog mooier dan onze eerste wandeltocht. Het begon gelijk al heel erg mooi met een waterval, kijk zelf maar.
Nadat wij hier de nodige foto’s hadden genomen gingen we weer verder om van de ene verbazing in de ander te vallen. Het is echt een pracht om hier door heen telopen, dit moet je eigenlijk zelf ervaren.
Maar ondanks het mooie moest er ook nog geklauterd worden om al het mooie wat nog moest komen te bewonderen.

Maar zoals je kunt zien was het klauteren niet voor niets, wat een prachtige kleuren.
Het is nou net of wij stiekum worden begluurd.
Ik laat nog maar een aantal foto’s zien want het is bijna niet in woorden uit te drukken zo mooi als het is.
Hier beneden hebben wij heerlijk gegeten, maar voor wij hier aankwamen hebben wij bij een restaurant zelfs na 4 uur wandelen koffie gedronken terwijl het restaurant gesloten was. De deur stond open dus wij naar binnen, het leek wel uitgestorven. Maar na enig speurwerk zag ik een jonge dame druk aan het telefoneren. Ik vroeg haar of ze gesloten was en dat was inderdaad ook zo, maar ze vroeg of wij koffie wilden dan kon ze dat wel even voor ons regelen. Met vijf minuutjes hadden wij een heerlijke kop koffie, waarna wij onze weg weer vervolgden door het sprookjes bos.
Zo dat zijn nog maar een paar foto’s van de honderden die wij hebben genomen. Ondanks dat deze tocht ook weer behoorlijk zwaar was hebben wij met volle teugen genoten van wat de natuur te bieden heeft, het is eigenlijk niet te geloven dat er zoveel moois in een bos te zien is.Wij hopen dat wij u hiermee een klein beetje hebben kunnen laten genieten van het sprookjesbos.
Dit was het voor vandaag na een prachtige met zon overgoten dag.
groetjes van Wil en Andre.