Vannacht was het een koude nacht met ongeveer 11 graden, en dat wij wakker werden was het behoorlijk vochtig. Maar binnen de kortste keren stond de zon heerlijk aan de hemel en was de tent ook zeer snel droog. Wij hadden besloten om vandaag naar Luxemburg af te reizen, en met dit weer was het echt genieten van de binnenstad van Luxemburg. Na op een plein aangekomen te zijn troffen wij daar een muziekorkest aan dat daar onder een soort terrasoverkaping James Last muziek stonden te spelen. En onder het genot van een kopje koffie was dat dus zeer gezellig.
Onder deze muziektent zat het orkest te spelen.

Na verloop van tijd zijn wij weer verder gegaan en kwamen vervolgens op een hele grote rommelmarkt aan. Dus hier ook even heerlijk overheen gewandeld, en met het mooie weer was het zeer aangenaam. Het zag er dan ook zwart van de mensen die allemaal opzoek waren naar iets van hun gading.
Er stond hier werkelijk van alles uitgestald.

Na dat we de rommelmarkt hadden rond gewandeld zijn wij nog even naar de benedenstad gegaan. Hier vind je werkelijk alle rust je hoort hier totaal geen verkeer meer, en voor de jeugd een prachtig plein om te skate boarden en te steppen in een woord prachtig aangelegd.
Dit zijn wij in Nederland nog niet tegen gekomen, zo mooi aangelegd voor de jeugd.

Vervolgens hebben we nog een heerlijke wandeling gemaakt in het park.

Geweldig mooi en wat een stilte je loopt hier echt voor je plezier.

En aan het einde van onze wandeling werden wij nog even door een lieftallige jonge dame op de foto gezet. Hierna zijn wij weer naar de camping gegaan en onderweg nog even bij de Lidl en de warme bakker langs. Zodat wij ongeveer om 16.00 uur weer op de camping aan kwamen.
Zo dit was het voor vandaag.
Groetjes van Wil en Andre vanuit een zonnig Luxemburg.