Vanmorgen om half 9 wakker geworden en heerlijk geslapen, geen spierpijn van onze barre tocht overgehouden dus dat is mooi meegenomen. Nadat wij rustig opgang zijn gekomen hebben wij besloten om naar Trier tegaan en niet naar Luxemburg daar het al laat was voor wij op pad gingen. Wij denken op een later tijdstip naar Luxemburg te gaan. Maar in Trier aangekomen met mooi weer was het daar een zeer gezellige drukte daar in het centrum, en dat terwijl het Donderdag is.
Het centrum van Trier.

Ook beschikken ze in Trier over een Dom Hotel.

Hier staat de portier van dit restaurant in een harnas.

Een gezellige drukte hier in het centrum van Trier.
En zo zijn wij vandaag lekker gezellig door Trier gekuiert, lekker hoor heerlijk relaxt. Is weer eens wat anders dan die stenen paden bedwingen, hier is alles lekker gelijk vloers. Wij hebben hier heerlijk gegeten in het centrum, daarna zijn wij nog even bij de Lidl langs gegaan voor brood. Hierna weer huiswaarts richting de camping, het was weer een heerlijke dag vandaag met heerlijk weer.
Groetjes van ons uit Echternach.