Zo dat was het dan ieder boek heeft een einde en zo ook onze reis naar Rome het is voor ons de laatste dag. Vanmorgen moesten wij om 10 uur onze sleutel inleveren van ons hutje en zijn met de bus naar het centrum van Rome gegaan. Wil wist daar nog een kerk die van binnen vol zit met goud dus die moesten wij zien. Eerst hebben wij daar op het plein een kop koffie gedronken en daarna zijn wij die kerk ingegaan, maar voor de kerk stonden de mannen weer met hun mitrailleurs en voor wij de kerk in konden moesten onze tassen door de scan en wij zelf moesten door de detectie poort en uiteindelijk konden wij dan naar binnen. Maar wat een luxe dat er in die kerk te zien is het is alles goud wat daar blinkt ongelooflijk.

En zo stonden ze met 3 man sterk voor de kerk.
En het ging om deze kerk die zo werd beveiligd
Hier gingen de tassen door de scanner en moest iedereen door de detectie poort voor dat men de kerk in kon gaan.
Als je de kerk van binnen ziet is het alleen maar goud wat je ziet.
Het kan niet op.
Zelfs het altaar is van goud.
Het plafond van goud.
Ook de omlijsting is van goud.
Je kunt het zo gek niet bedenken maar hier zit overal goud aan en op, schril contrast met al die bedelaars die hier rond lopen ik vraag mij af hadden zij daar als kerk niet wat geld aan kunnen besteden in plaats van dat goud aan het plafond enzo. Maar ja zo is het met heel veel dingen zo die niet zijn te bevatten, maar het leven gaat gewoon door ook in Italie. Nadat wij deze kerk hadden bezocht zijn wij lekker gaan eten in een restaurant en zijn na het eten naar het centraal station gegaan. Met de trein zijn wij naar het vliegveld gegaan om daar tot de ontdekking te komen dat onze vlucht nergens op de schermen voorkwam. Na bij het informatie centrum navraag te hebben gedaan welke gate wij moesten hebben werden wij verwezen naar gate C 12. Maar vervolgens werd dat nergens vermeld, dus na enige tijd nogmaals navraag gedaan maar wij moesten beslist bij gate C12 zijn. Echter 10 minuten voor het inchecken kwam het pas op de schermen te staan, voor die tijd liepen er inmiddels behoorlijk wat Nederlanders zenuwachtig rond of ze hier echt wel moesten zijn. Uiteindelijk kwam alles dus goed en vertrokken wij naar Rotterdam vanaf gate C12.
In Rotterdam werden wij door Karin en Myrthe opgehaald die ons vervolgens thuis hebben gebracht. Wel weer even wennen om thuis te zijn maar wel weer heerlijk om lekker in je eigen bed te slapen. Dit is dus het einde van onze tocht naar Rome het was voor ons weer een prachtige ervaring waar wij met volle teugen van hebben genoten vooral de natuur is in een woord prachtig.
Wij danken jullie voor de aandacht die wij hebben gekregen en wie weet tot de volgende reis.
Wil en Andre groeten jullie.