Wij waren vannacht allebei klaar wakker konden niet slapen en dat in een gewoon bed in de tent op het luchtbed sliepen we zo. Het heeft wel een voordeel want s’nachts heb je hier prima Internet en kan je rustig zonder problemen je blog bijwerken. Maar uiteindelijk toch in slaap gevallen en om half negen wakker geworden. Vandaag zijn wij met de bus naar het centrum geweest en hebben alvast een treinkaartje gekocht voor maandag er stonden grote rijen mensen die allemaal een kaartje wilden kopen. Maar gelukkig was Wil al een keer met Karin in Rome geweest en wist ze een andere manier om een kaartje te kopen en daar stond niemand wij waren gelijk aan de beurt. Daarna zijn wij naar het Vaticaan gewandeld om te kijken of er daar nog wat was te doen nou volk genoeg maar geen paus te zien. Ook heel veel politie en militairen op de been en goed bewapend.
Dit zijn ze weer aan het opknappen.
Onderweg nog even deze kerk van binnen bekeken.
Dit is op het plavond te zien.
Heel mooi om te zien.
Dit zie je als je de kerk binnen komt.
Het kasteel met een strak blauwe lucht.
En dan het Vaticaan.
Het fontein op het plein.
En ook hier staan ze zwaar bewapend.

Zelfs zitten ze bewapend te paard
Van deze man zullen ze voorlopig geen last hebben heeft zeker vannacht ook slecht geslapen.
Daarna nog even gezocht naar de Friese kerk maar die konden wij niet zo gauw vinden maar google eart weet alles dus dat probleem was ook opgelost en konden we weer met de bus terug naar de camping. Inmiddels hadden wij kaartjes gekocht en hoefden wij niet meer zwart te rijden. Het is wel lekker de bus stopt voor de camping en tegen over de camping een hele grote supermarkt dus gelijk de superpmarkt in en wat inslaan voor vanavond. Hopelijk kunne wij vannacht wel slapen zodat wij morgen weer fris en fruitig op pad kunnen.
Groetjes van ons uit een zonnig en warm Italië.