En jawel hoor wij zijn in Rome aangekomen en daar zijn wij heel blij mee zonder lekke band of enig ander probleem. Ondanks dat het weer behoorlijk zwaar was vandaag zijn wij toch weer lekker op tijd in Rome aangekomen om half 1 waren wij op de camping maar wij hoeven geen tent op te zetten. Want vannacht slapen wij weer in een gewoon bed en dat is ook wel weer eens lekker. Er zijn mensen die zeggen dat de tocht naar Rome minder zwaar is dan naar Santiago de Compostella nou die hebben dan vast windkracht 7 mee gehad. Wij vonden het een prachtige fietstocht met een prachtige natuur alleen jammer dat de wegen in Duitsland maar vooral Italië zo vreselijk slecht zijn. Maar ondanks dat hebben wij er heel erg van genoten van deze tocht.

Wij zaten op een pleintje koffie te drinken waar wij toegezwaaid werden.
En zo stonden wij de laatste keer met onze tent.
Nog een keer een foto van het landschap.
En dan hebben wij er ook nog een vanaf boven.

Deze stonden ons verwonderd aan te kijken.
En dit is onze tent de komende dagen.
Zo nu zijn jullie weer een beetje op de hoogte van het gebeuren van vandaag. Morgen gaan wij Rome in wij houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen.
Groetjes vanuit een zonnig en warm Rome van Wil en Andre.