Vanmorgen weer vroeg op want er wachten ons nog wat aardige klimmetjes dus wij moeten er vandaag nog even flink tegen aan. Deze Rome route is zwaarder dan de route naar Santiago de Compostella. Maar goed deze route is wat natuur betreft veel mooier dus we gaan weer vol gas vandaag. Na 4 kilometer gaan we 12 kilometer klimmen en dat 1 tot 3% daarna en afdaling van 6,3 kilometer en dan koffie. Na de koffie nog een klein stukje dalen om vervolgens weer omhoog te gaan met een klim van 3 tot 5 % over 6,3 kilometer. Daarna volgt een klim van 5 tot 8% over 2 kilkmeter en dan hebben wij er nog een van 5% over 3,5 kilometer en als toetje nog een van 8 en een van 9% om vervolgens in Otricoli aan te komen waar wij onze tent vandaag voor de laatste keer opzetten.
Zo gingen wij vanmorgen vroeg op pad.
En wij gaan overal onder door.
Hoe hoger wij komen hoe mooier het uitzicht.

Maar daar moet je wel wat voor doen.
Maar het doorzetten word beloond.
Wij dachten even dat het weer Assisi was maar dat was gelukkig niet zo.
En deze dag is toch nog weer goed en snel verlopen ondanks alle klimpartijen, want onze tent stond om half een weer overeind en dat voor de laatste keer. Morgen hopen wij in Rome aan te komen.
Groetjes uit een warm Ottricoli Italië van Wil en Andre.