Na weer een dag geen internet gaan ik vandaag weer verder met onze trip.
Vanmorgen zaten wij om half 7 op de fiets het is lekker helder en mooi stil weer maar het word s’morgen wel steeds kouder. Na dat wij al 25 kilometer hadden gefietst hadden wij nog steeds Assisi achter ons of op zij, zeer frusterend en zeker als je al zo’n stuk gefietst hebt. De eerste kilometers waren vlak en dat was lekker relaxed, maar na ongeveer 20 kilometer begon het zware klimwerk niet echt veel procenten meer heel langdurig. In Bevagna ons eerste bakkie koffie met een room broodje.
Zo zien wij Assisi na 25 kilometer fietsen.
En het klimwerk niet te vergeten.
Door deze stadspoort zijn wij gefietst.
En deze wijnboer heeft goed geboerd zo te zien met zo’n op rijlaan.
Weer een mooi uitzicht.
In Massa Martana hebben wij boodschappen gedaan in een echte buurt supertje en op het plein er vlak bij nog maar een bakkie koffie om nog even bij te komen van al dat klimwerk vandaag 5 tot 8% berg op en dan ook nog wind kracht 5 tegen ze moeten ons wel hebben vandaag zeg. Maar na de koffie is het nog 2 kilometer en dan zijn wij op de camping tenminste als er een camping is. Nou ja camping kan je het eigenlijk niet noemen maar goed wij kunnen hier staan met onze tent. Een gemakkelijke camping baas, wij mogen bij hem douchen en naar de wc en wij hebben een mooie plek in de tuin met electra maar zonder internet. Maar wij hebben wel weer een tafel en stoelen en ook een bank luxe hoor.
De ingang naar de camping.
En hier woont de camping baas waar wij konden douchen enz.
Wat staan wij toch weer mooi he.

Kijk en een hele tuinset tot onze beschikking.
En zelfs het uitzicht vanuit deze tuin is mooi.
Dit is het voor vandaag met groeten van Wil en Andre.