Vandaag zijn wij van Sansepolero naar Assisi gegaan een afstand van 88 kilometer.
En nu ik weer internet heb kan ik weer verder. De rit opzich viel best mee en ging lekker vlot en na 40 kilometer fietsen zijn wij in Citta di Catello aan de koffie gegaan € 1,- per kop. Zo nu kunnen wij er weer even tegen maar het wordt alweer erg warm en wij hebben net wat klimmetjes achter de rug als wij in Cassa del Diavolo weer stoppen voor een bakkie koffie en daarna een lekker ijsje. Als wij daar weggaan komen er een paar mensen aan op de fiets met volle bepakking, Nederlanders dus. Wij weer verder en onderweg net voor de camping nog even boodschappen doen. Op de camping aan gekomen worden wij bij de receptie te woord gestaan in het nederlands. En wij kunnen vanmiddag mee met de shuttle bus naar Assisi wij kunnen om 16.00 uur heen en om 18.30 uur terug. Wij hebben eerst de tent opgezet en daarna even eten en daarna lekker douchen. En om 4 uur met de bus naar Assisi.Het is een stad met hele smalle straatjes en ze hebben daar iedere cm benut om te bouwen alles staat daar in en op elkaar. Toen wij naar de basiliek gingen werden wij aan gehouden en gecontroleerd het werd hier streng beveiligd met de mitrailleur in de aanslag. Na dat wij waren goed gekeurd door de mannen mochten wij verder, dus ook hier op alles voorbereid.

Kijk en het viaduct kan je ook als garage gebruiken.
En de omgeving is prachtig hier.
Nog even genieten van het mooie uitzicht.

Maar er is ook een hoop verval in Italie.
En hier hebben wij koffie gedronken onderweg naar Assisi
Door dit steegje zijn wij omhoog gekomen over de keien voor de koffie.
En zo zien er heel veel asfalt wegen uit hier en dat is lekker fietsen hoor.
En hier moest voor de basiliek in Assisi de tas open voor controle.
De basiliek.
En daar mochten geen foto’s genomen worden, maar toch doen natuurlijk.
Na hier nog wat rond te hebben gelopen door de straatjes zijn wij op een terrasje een biertje gaan drinken. En om kwart voor 6 zagen wij het busje wij er naar toe en of wij mee konden, jawel hoor geen probleem. Zo is het ons vandaag vergaan wij groeten jullie vanuit Assisi en tot morgen hopelijk met internet Wil en Andre.