Vanmorgen weer vroeg op want het word een zware dag heel veel klimwerk, en het was een stuk koeler dan de laatste dagen 13 graden vanmorgen vroeg dus dat is mooi meegenomen en zeker als je zoveel moet klimmen. Het begon gelijk vanaf de camping met klimmen en dat werd een lange klim van 33 kilometer lang. En niet zomaar een klim de een volgde de ander op, het waren klimen van 5, 7 en 9 % dus dat is niet niks en dan nog zo lang ook. En de hele rit was maar 57 kilometer, maar gelukkig hadden wij na het klimwerk een afdaling van 17 kilometer en dan haal je toch weer flink wat tijd in. En na een bezoek aan de supermarkt vlak bij de camping kwamen wij om half een op de camping aan dus al met al viel het toch nog mee ondanks al dat klimmen. Maar wat zijn de Apennijnen toch mooi, en nu je hier door heen fietst zie je het pas echt goed hoe mooi het is.
De bedding van de rivier waar bijna geen water meer instaat.
En hier kun je zien dat het behoorlijk steil was.
En door deze slecht verlichte tunnel mochten wij ook door heen fietsen, maar gelukkig hebben wij goed licht op onze fietsen en dat is hier zeker niet verkeerd .
Vandaag voor het eerst koeien gezien in Italie met een bel om hun nek.
Het is prachtig die omgeving hier.
Wil dacht nog even een duik te nemen in het meer, maar dat was nog 20 kilometer verder wat je zo niet zou zeggen.
En op de camping aangekomen is het een groot paarden festijn, wij staan met onze tent bijna in de paardenbak.
Wij kijken uit op de dresuurbak.
En nog een aantal jonge paarden.
De bak houden ze nat met een waterkanon.
En op deze camping hebben wij nu een overkapping met banken en een tafel, het word steeds beter.
Wij hebben hier zelfs de beschikking over een zwembad dus wat dat betreft ontbreekt het ons aan niets en heerlijke koffie. Voor morgen staat er een lange rit voor de boeg een van ruim 88 kilometer dus hopelijk word het niet al te warm. Het is hier vandaag evengoed weer 30 graden.
Wij groeten jullie vanuit Sansepolero en tot morgen Wil en Andre.