Vanmorgen alles lekker droog in kunnen pakken het is om te beginnen heerlijk fiets weer en hopelijk blijft dat zo. Deze camping waar wij stonden is net een dorp zo veel staat hier en alles op en in elkaar gepropt, de campers staan hier zo krap tegen elkaar dat ze niet eens hun luifel helemaal uit kunnen zetten. Maar goed wij verlaten deze camping om vandaag door de Apennijnen te fietsen dat wordt vast weer een belevenis opzich.
Maar voor het zover was zijn wij eerst nog maar even om 8 uur aan de koffie gegaan in Santarcangelo di Romagna op het plein.

Na de koffie nog een klein stukje door de stad en de Apennijnen dit is ook weer een belevenis opzich, het is net of je door de rimboe fietst. Met als nadeel dat je hier echt over een puinpad moet fietsen en heel veel los grind. En dat kom je ook tijdens de afdaling en in de bochten tegen. Maar goed inmiddels hebben wij een klein beetje ervaring, dus alles lekker rustig aan ook de afdalingen.
Het begin van de Apennijnen
De bedding van de rivier.
Een mooi vergezicht.
Het is net of je door het oerwoud fietst
Alleen het wegdek laat wat te wensen over.
Ach wij zijn inmiddels wel wat gewend.
Maar wat is het toch mooi, best de moeite waard om er door heen te fietsen toch.

Onderweg nog even bij een grote supermarkt inkopen gedaan deze was gelukkig open en dat op zondag, hij ging overigens om half een weer sluiten dus wij waren mooi optijd. Daarna hadden wij toch nog een paar stevige beklimmingen maar ondanks dat waren wij om 12 uur op de camping. Het is overigens een prachtig mooie camping met mooie ruime plaatsen, alles is hier keurig verzorgd. Dus vanmiddag lekker luieren, zwemmen, boekje lezen en blog bij werken een heerlijke rustige middag. Je kunt hier zelfs heerlijk BB onder een prachtig afdak van druiven. Hier zaten wij vanavond het blog bij te werken toen er een echtpaar bij ons aan tafel kwam zitten met de vraag of wij helemaal uit Nederland hier heen zijn komen fietsen, ja dat zijn wij. Dan hebben jullie vast wel ondersteuning op jullie fiets, nee dat hebben wij dus niet ze waren zeer verbaasd en er volgde nog een heel leuk gesprek met deze mensen. Ze wensten ons nog een goede reis toe en veel fiets plezier.
Zo wij vinden het voor vandaag weer mooi geweest en Wil en Andre groeten jullie vanuit Ponte Messa.