Gisteravond hebben wij weer een behoorlijke onweersbui gehad met de nodige regen maar onze tent hebben wij weer droog op kunnen zetten. Gelukkig is het s’nachts gestopt met regenen,en wij konden weer droog op de fiets stappen. Om kwart over 6 zaten wij alweer op de fiets enaar deze keer om 8 uur aan de koffie met een broodje en wat lekkers.
Zo mooi zag het er vanmorgen uit toen wij op de fiets stapte.
En zo zaten wij lekker aan een broogje en koffieen natuurlijk

Na de koffie er weer flink tegen aan want het is weer een behoorlijke klimpartij vandaag die zelfs oplopen tot 17% en dat is toch wel stevignet te noemen. Maar goed wij moeten niet klagen want het is nog steeds droog en de temperatuur is inmiddels opgelopen tot 32 graden. Het is vreselijk benauwd. Volgens de berichten krijgen wij in Imst onweer vanmiddag en natuurlijk ook weer regen. En er is gisteravond al zo veel gevallen.
Zoals je kunt zien er komt weer genoeg van de Alpen naar beneden.
Maar met een beetje geluk zijn wij weer optijd op de camping en jawel het is ons weer gelukt. Om 10 voor half een zaten wij voor de tent aan de koffie en al boodschappen gedaan ook. Onderweg nog een stevige afdeling van 7 kilometer met behoorlijk wat haarspeldbochten er in dus niet te snel 50 is nu de limiet. En nog weer wat mooie foto’s gemaakt.
Wij fietsen hier gewoon met ons hoofd in de wolken.
Dit is een abdij waar wij langs kwamen.
Dit is de rivier de Inn
En daar kan je ook in wildwater varen.
Wat voor sommige best nog wel moeilijk is zo te zien.
Wist u dat Imst de bakermat van SOS Kinderdorp is
Bewogen met het leed van oorlogswezen en dakloze kinderen richtte welzijnswerker Herman Geminer in 1949 SOS kinderdorf op en begontvang met vrienden een kinderdorp te bouwen, dat na 2 jaar in Imst geopend werd. Het idee was om wezen niet op te vangen in een groot, onpersoonlijk weeshuis, maar in een SOS – familie met een SOS- moeder en een stuk of 10 broertjes en zusjes, omdat elk kind familieliefde nodig heeft. Inmiddels is SOS -Kinderdorpen uitgegroeid tot een internatonele organisatie die in 133 landen meer dan 500 kinderdorpen mogelijkmaakt. Naast opvang in kinderdorpen zet SOS Kinderdorpen tegenwoordig ook in op ondrrsteuning van arme gezinnen, opdat ze zelf voor hun kinderen kunnen blijven zorgen.
Deze kerk staat heel hoog en eenzaam.
En dit is een van de haarspeldbochten waar wij doorheen gingen.
Zo dit was het weer voor vandaag.
Groetjes van Wil en André