Vanaf het begin gelijk al een lekker temperatuurtje toen wij om 10 voor half 8 op de fiets zaten. Vandaag weer een route van 70 kilometer, hier zit gelukkig wat minder klimwerk in alhoewel er toch een paar stevige van 9 en 10% inzitten. Maar deze dag was een stuk beter dan gisteren wat het klimwerk betreft, wat de warmte betreft is het vandaag echt smoor heet 37 graden. Maar gelukkig staat er niemand op ons te wachten, dus stoppen wij regelmatig om wat te drinken ook de koffie was vandaag optijd.
Zoals je kunt zien moet er toch nog pittig geklommen worden vandaag.

Maar dan stoppen wij gewoon een paar keer meer om foto’s te maken en om even te drinken, want daar nemen wij gewoon de tijd voor.
Van boven door de bomen een foto van het dorp beneden waar wij net doorheen zijn gegaan, nou ja net.
Dit is het slot Taxis waar wij langs zijn gegaan.
Dit staat dus gewoon langs de weg, en wij maken hier dankbaar gebruik van vandaag met deze warmte. Bij ons zouden ze zeggen loop naar de pomp, maar wij fietsen er hier langs.
Kijk en zo rusten wij af en toe even heerlijk uit.
Nog een paar meter en dan zitten wij net zo hoog als het puntje van de toren.

Wij reden om ongeveer kwart over een Dillingen aan de Donau binnen, dus gelijk maar even naar de Lidl want die ligt toch op de route en dan moeten wij straks niet meer terug. Om twee uur kwamen wij op de camping aan, hier was echter geen mens te bekennen. Na wat rond te hebben gesnuffeld ondekte wij een briefje op een van de deuren dat ze om vier uur weer aanwezig waren. Dus hebben wij zelf maar een plekje uitgezocht, midden in de zon want anders konden wij niet bij de aansluiting voor het stroom. Er is overigens nergens een beschut plekje tevinden hier, gelukkig is het hier lekker goedkoop dus dat is dan weer mooi meegenomen daar nemen wij de hitte maar voor lief vandaag. Wij zouden vandaag een broodje eten maar dat pakte wonder boven wonder heel anders uit, wij kregen konijn op het menu.
Laat flappie nou zo maar binnen lopen, wat een verrassing.
Zo dit is het voor vandaag wij gaan even op het terras zitten en een biertje pakken, dat lijkt ons wel lekker met dit warme weer.
Groetjes van uit het bloedhete Dillingen an der Donau van Wil en Andre