Vandaag gaan wij van Schweinheim naar Koblenz 86 km en dus om 7.30 uur vertrokken en het was goed weer. In het begin aardig wat klimmetjes gehad en de fietspaden zijn over het algemeen ook niet al te best. Om 10.15 uur kwamen wij aan in Remagen en gelijk het eerste koffie tentje op de boulevard zijn wij gaan zitten. Een paar kilometer daar voor kwamen wij bij de rijn en daar gaan wij een paar dagen langs rijden. Terwijl wij aan de koffie met een punt appeltaart met slagroom zaten, begon het toch te hozen en het werd niet meer droog ook. Dus uiteindelijk toch de regenkleding aan en weer verder op pad richting Koblenz.

Een beetje regen voor de stof.
Na een uurtje fietsen konden de regenpakken weer opgeborgen worden want het werd weer droog. De jassen konden zelfs ook weer aan de kapstok want het werd weer behoorlijk warm. Wat een prachtige tocht zo langs de rijn, en om ongeveer 15 uur waren wij op de camping een hele grote maar ook een hele dure. De tent opgezet en later begon het weer te regenen.Er kwam ook nog een man en vrouw die hadden zo’n kruiptentje en die zaten bij een picknick tafel onder een paraplu te eten, en een ander stel stond bij de toiletruimtes hun eten te nuttigen. Gelukkig hebben wij daar geen last van. Wil heeft hier lekker de was gedaan, wassen en drogen. Daarna zijn wij naar het restaurantje gegaan en een lekkere snitzel gegeten en een lekker biertje. Na het eten nog een rondje gelopen in de omgeving en nog wat foto’s gemaakt. Ik heb s’avonds nog het internet geprobeerd maar dit was zeer slecht en dat voor € 4 voor 1 apparaat
.
Hier begint ons reisje langs de Rijn

En ganzen die kom je overal tegen.

Dit zagen wij vanaf de camping
Dit is in de stad Koblenz

Zo dit is het voor vandaag morgen morgen zitten wij in een hotel met goed werkend internet en kan ik alles weer bijwerken. Het is nu 22 uur en wij gaan slapen welterusten en tot morgen.
Groetjes vanuit Duitsland langs de Rijn van Wil en Andre