Hallo iedereen
Vanmorgen zijn wij aan onze fietstocht naar Rome begonnen, wij zijn om zeven uur op de fiets gesprongen om te genieten van het mooie weer. Want de voorspellingen zijn nou niet echt super. Maar de zon probeerde er vanmorgen om half zeven al bij te komen dus dat was niet verkeerd.

Zoals jullie kunnen zien zag het er vanmorgen hoopvol uit.

Om tien uur waren we in Schellingwoude bij de Oranjesluizen, hier hadden we geluk want de sluizen waren net dicht zodat wij gelijk over de sluizen naar de andere kant konden. Dit was de vorige keer met ons proefrondje wel anders, toen moesten we een half uur wachten.

Dit is het kerkje van Schellingwoude vanaf de Oranjesluizen genomen.

Maar op naar Weesp daar gaan we aan de koffie want dan hebben we er zo’n 60 kilometer opzitten dus dan hebben we wel een slokje verdient. En op een enkele spat na nog steeds droog . Als we de berichten moeten geloven dan gaat het vanmiddag nog ff flink regenen. Nu dus maar duimen dat we de tent droog kunnen opzetten. Dus na de koffie nog maar 20 kilometer en dan zijn we op de camping, met een beetje geluk komen we droog over. Maar hoe dichter wij bij Hilversum komen hoe donkerder het wordt, en jawel hoor 6 kilometer voor de camping begint het te plenzen , dus de regenpakken aan zo bijven wij tenminste droog. We hadden gehoopt dat wij de tent zonder die regen konden op zetten, dus nu meteen maar naar de Jumbo om wat in te slaan anders hadden wij eerst de tent opgezet. Toen Wil weer buiten kwam met de boodschappen was het bijna weer droog, dus op naar de camping. Daar aangekomen was het helemaal droog en de campingbaas bracht ons direct naar onze plek, hij zei zet eerst maar rustig jullie tent op en kom maar langs als jullie klaar zijn om te betalen. De camping zit tegenover het vliegveld van Hilversum en daar wordt heel druk gebruik van gemaakt.


Wij staan lekker uit de wind met de tent deze camping ligt namelijk in het bos.

Het vliegveld aan de overoverkant van de camping


Het vliegveld de Kooi in Den Helder is er niets bij
En nog ff lekker van het zonnetje genieten, hij is er weer.

Zo dit is het voor vandaag tot morgen
Groetjes Wil en Andre